У Кременчуку під час пожежі загинув чоловік

У Кременчуку під час пожежі загинув чоловік

У місті Кременчук Полтавської області внаслідок пожежі загинув чоловік. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 26 серпня 2023 року, близько 11:08 на спецлінію «101» надійшла інформація про пожежу в квартирі одного з будинків, розташованих на вулиці Небесної Сотні.

Як повідомляють джерела, прибувши на місце, рятувальники встановили, що пожежа виникла в одній з квартир, розташованих на четвертому поверсі 5-поверхового будинку, та розпочали заходи з ліквідації пожежі та евакуації мешканців суміжних осель.

На жаль, інцидент не обійшовся без жертв. Під час гасіння вогню рятувальники виявили у палаючій оселі тіло її 60-річного власника без ознак життя. Попередньо, смерть чоловіка настала через отруєння продуктами горіння, однак, остаточну причину та час смерті встановить судово-медична експертиза.

Причину виникнення пожежі встановлюють фахівці.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 270 частина 2 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки, якщо воно спричинило виникнення пожежі або аварії, якою заподіяно загибель людей) КК України.

На місці працювали рятувальники ДСНС, фахівці «Швидкої допомоги», експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

19:40
653
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!