У Стриї двоє чоловіків напали на патрульних поліцейських

У Стриї двоє чоловіків напали на патрульних поліцейських

У місті Стрий Львівської області двоє чоловіків, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, напали на патрульних поліцейських. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, інцидент трапився у нічний час на вулиці Січових Стрільців – під час патрулювання правоохоронці зупинили автомобіль ВАЗ-2104, водій якого рухався з численними порушенням правил дорожнього руху.

Під час перевірки документів було встановлено, що 32-річний водій знаходиться у стані алкогольного сп’яніння.

Під час оформлення адміністративного протоколу водій, а також його 31-річний пасажир, який також перебував у стані алкогольного сп’яніння, поводились агресивно та зрештою накинулись на патрульних, заподіявши їм тілесних ушкоджень.

Правопорушників затримано відповідно до статті 208 КПК України.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 345 частина 2 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України.

Також відносно водія транспортного засобу були складені адміністративні протоколи за статтею 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння) та статтею 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом) КУпАП.

На місці працювала патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

09:29
1590
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!