Масштабна ДТП в Харкові

Масштабна ДТП в Харкові

Внаслідок потрійної ДТП в Індустріальному районі Харкова загинув чоловік, ще один – постраждав. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 2 жовтня 2023 року, близько 13:50 на проспекті Олександрівському сталась ДТП за участі автомобілів Volkswagen Jetta, Opel Vectra та Volkswagen Transporter.

Як повідомляють джерела, з невстановленої на даний момент причини водій автомобіля Volkswagen Jetta допустив зіткнення з автомобілем Opel, який, у свою чергу, зіткнувся з автомобілем Volkswagen Transporter.

Від отриманих внаслідок аварії травм загинув на місці до прибуття медиків водій автомобіля Opel. Водій автомобіля Volkswagen Jetta постраждав та був госпіталізований з травмами різного ступеню важкості.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 частина 2 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

19:00
686
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!