У Тернополі чоловік наклав на себе руки

У Тернополі чоловік наклав на себе руки

У місті Тернопіль місцевий мешканець вкоротив собі віку, застрелившись з батькової рушниці. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, на спецлінію «102» звернувся місцевий мешканець з інформацією про те, що його 43-річний син покінчив життя самогубством.

Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що на момент трагедії вдома перебувала мати загиблого. В якийсь момент жінка почула звук, схожий на постріл, та покликала чоловіка, який у той час знаходився на вулиці із племінницею. Піднявшись на другий поверх оселі, чоловікові довелось вибити двері до кімнати сина, які були замкнені. У кімнаті чоловік побачив тіло сина та свою рушницю поряд.

Зі слів родичів загиблого, чоловік, який мав проблеми зі здоров’ям та перебував на обліку у психоневрологічному диспансері, того дня скаржився на погане самопочуття, проте викликати лікарів не захотів.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 частина 1 (Умисне вбивство) КК України з приміткою «самогубство».

На місці працювали судово-медичні фахівці, експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

08:28
976
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!