У Вінницькій області охоронець підприємства ледь не вбив напарника

У Вінницькій області охоронець підприємства ледь не вбив напарника

В одному з населених пунктів Вінницького району охоронець підприємства ледь не вкоротив віку своєму літньому колезі за те, що той заснув на роботі. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 18 жовтня 2023 року, на спецлінію «102» від медиків надійшла інформація про госпіталізацію з множинними ножовими пораненнями 72-річного чоловіка.

Як повідомляють джерела, прибувши на місце, правоохоронці з’ясували, що постраждалий працює охоронцем на підприємстві, розташованому в одному з населених пунктів Турбівської громади. Зі слів постраждалого, ножових поранень йому завдав 35-річний напарник – між чоловіками виник конфлікт через те, що молодший з них побачив напарника, сплячим на робочому місці. Під час сварки зловмисник завдав опонентові ударів ножем в область грудної клітини, після чого залишив місце події.

Вранці постраждалого виявив інший працівник підприємства, який і викликав «Швидку допомогу».

Зловмисника було затримано відповідно до статті 208 КПК України.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 121 частина 1 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

20:00
1039
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!