Масштабна ДТП у Вінницькій області

Масштабна ДТП у Вінницькій області

Внаслідок масштабної автопригоди у Вінницькому районі загинули двоє осіб. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Сьогодні, 30 жовтня 2023 року, близько 10:35 у селі Сокиринці Луки-Мелешківської громади Вінницького району сталась ДТП за участі автомобілів Peugeot, Renault Kangoo, ГАЗ та вантажного автомобіля DAF.

Як повідомляють джерела, водій вантажного автомобіля з невстановленої на даний момент причини допустив зіткнення з автомобілем Peugeot та автомобілем ГАЗ, що рухався у попутному напрямку. Автомобіль ГАЗ від удару виїхав на зустрічну смугу руху, де сталось зіткнення з автомобілем Renault.

Від отриманих під час аварії травм загинув на місці до прибуття медиків водій автомобіля Renault. Водій автомобіля ГАЗ постраждав та був госпіталізований з травмами різного ступеню важкості, проте, незважаючи на всі зусилля медиків, помер у лікарні.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 частина 3 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох людей) КК України.

На місці працювали рятувальники ДСНС, фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

21:00
1673
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!