Чоловік пошкодив надгробки загиблих військовослужбовців

Чоловік пошкодив надгробки загиблих військовослужбовців

Як повідомляє прес-служба Поліції Миколаївської області, у с. Великоолександрівка Казанківської громади на місцевому кладовищі невідомі розбили надгробні плити на могилах.

Поліцейські, які прибули на місце події, зафіксували пошкоджені пам’ятники та розбиті надгробні плити на 83 місцях поховань, у тому числі і на могилах військовослужбовців, які загинули у війні, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України від збройної агресії рф.

Керівник Баштанського райуправління поліціїповідомив, що уході проведених розшукових та слідчих заходів оперативники встановили 23-річного зловмисника. Причетним до скоєння злочину виявився мешканець цього ж села. Зі слів молодика, напередодні ввечері він посварився з дівчиною, перебував у стані сп’яніння, і пізно вночі пішов на кладовище до могили товариша. Там у нього стався раптовий напад агресії, під час якого він повалив та пошкодив надгробки.

Слідчим відділенням поліції № 1 Баштанського районного управління за погодженням із прокуратурою повідомили чоловікові про підозру за вчинення злочину, передбаченого ч. 3 ст. 297 КК України «Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого з хуліганських мотивів». Санкція статті передбачає ув’язнення до семи років.

Зараз вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Тривають слідчі дії.

21:30
921
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!