На Івано-Франківщині чоловік наніс приятелеві множинні ножеві поранення

На Івано-Франківщині чоловік наніс приятелеві множинні ножеві поранення

Як повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини чоловік вбив приятеля нанісши йому множинні ножові поранення. Прикарпатські поліцейські оперативно розкрили вбивство. Ось що стало відомо виданню «Кримінал»

Джерело повідомляє, щоо подія сталася в місті Болехів. До правоохоронців міста Долина звернулася мешканка, яка повідомила про зникнення свого родича. В ході проведення розшукових заходів, поліцейські виявили тіло чоловіка без ознак життя за місцем проживання його 40-річного приятеля, мешканця Болехова. На місце одразу було скеровано слідчих Слідчого Управління ГУНП в Івано-Франківській області, слідчо-оперативну групу та всі профільні служби.

Встановлено, що загиблий разом з фігурантом тривалий час розпивали спиртні напої. Між чоловіками виник конфлікт, у результаті якого фігурант наніс 43-річному чоловіку множинні ножові поранення. Чоловік помер на місці події. В ході огляду помешкання поліцейські виявили та вилучили речові докази та направили їх на експертизу. 40-річного фігуранта затримали на місці події в процесуальному порядку.

Чоловіку слідчі уже оголосили про підозру у вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Суд обрав чоловіку запобіжний захід – тримання під вартою.

20:15
484
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!