В Лохвиці виявили тіло жінки з признаками насильницької смерті

В Лохвиці виявили тіло жінки з признаками насильницької смерті

Як повідомляє відділ комунікації поліції Полтавщини інформацією Миргородського райвідділу поліції, на Полтавщині поліція відкрила провадження за фактом вбивства 49-річної жінки. Ось що стало відомо виданню «Кримінал»

В місті Лохвиця до відділення №2 Миргородського райвідділу поліції 15 січня 2024 року, у вечірній час, близько 16:00 надійшло повідомлення від жительки міста Заводського про зникнення її 49-річної доньки. Слідчими поліції негайно розпочато кримінальне провадження.

Отримавши повідомлення про безвісно зниклу жінку, на місце події прибула слідчо-оперативна група поліції. У ході першочергових слідчих дій поліцейські виявили тіло зниклої жінки в підсобному приміщенні домогосподарства, де вона проживала. Під час візуального огляду загиблої правоохоронці побачили на тілі явні сліди насильницької смерті. Невдовзі оперативники та слідчі встановили, що тілесні ушкодження жінці наніс її родич під час побутового конфлікту.

Фігуранта 1995 року народження затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу – тримання під вартою

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Миргородської окружної прокуратури, відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.

Обставини та мотиви злочину встановлює слідство.

20:40
582
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!