У Дніпрі затриманий чоловік за вбивство 11-річної дівчинки

У Дніпрі затриманий чоловік за вбивство 11-річної дівчинки

Як повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області за матеріалами Дніпровського районного управління поліції, у Дніпрі правоохоронці затримали чоловіка за вбивство 11-річної дівчинки. Ось що стало відомо виданню «Кримінал»

Джерело повідомляє, що зловмисник завдав дитині численні ножові поранення та перетягнув тіло у канаву. Поліцейські встановили, що 28 січня дівчинка поїхала до подруги. 30 січня вона перестала виходити на зв’язок і мати дитини звернулася до поліції. Правоохоронці почали пошуки зниклої, опитали її знайомих і друзів та перевірили громадські місця, однак встановити місце перебування дівчинки не вдалося. 31 січня в ході подальших пошуків тіло дитини з ножовими пораненнями було виявлено у канаві в Самарському районі міста.

Для розкриття злочину та затримання зловмисника були задіяні всі служби поліції — слідчі та оперативники кримінальної поліції, криміналістична лабораторія, кінологи та інші.

В результаті ретельного огляду місця події та з’ясування всіх обставин злочину поліцейські встановили, що до скоєння умисного вбивства причетний 23-річний чоловік. Наразі його затримано в порядку ст. 208 КПК України та вручено повідомлення про підозру за ч. 2 п. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Знаряддя злочину — вилучене. Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Також поліцейськими додатково розпочато кримінальне провадження за ст. 166 Кримінального кодексу України (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування).

18:30
4137
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!