У Житомирі собака приніс людську кінцівку

У Житомирі собака приніс людську кінцівку

Як повідомляє Житомирське районне управління поліції, у Житомирі поліція зʼясовує походження людської кінцівки, виявленої на території гаражного кооперативу. Ось що стало відомо виданню «Кримінал»

Джерело повідомляє, що 3 лютого до поліції звернувся директор гаражного кооперативу у мікрорайоні Крошні міста Житомира та розповів про моторошну знахідку. Відповідно до записів камер відеоспостереження, напередодні вночі кінцівку приніс собака.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського районного управління поліції. Правоохоронці задокументували усі обставини події та вилучили речові докази. Кінцівку було скеровано для проведення відповідних досліджень.

Нині правоохоронці проводять усі необхідні слідчі дії, спрямовані на встановлення походження знахідки та з’ясування усіх обставин події, у межах відкритого кримінального провадження. Попередня кваліфікація діяння – ст. 115 (Умисне вбивство) КК України.

Правоохоронці закликують усіх, хто володіє додатковою інформацією про обставини події, звертатися до поліції за номером 102 чи особисто до Житомирського районного управління поліції за адресою: м. Житомир, вул. Лесі Українки, 17. 

13:20
5724
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!