Жахлива трагедія в Німеччині: Українська жінка вбита, затримані підозрювані

Жахлива трагедія в Німеччині: Українська жінка вбита, затримані підозрювані

Німецька поліція заявила про затримання двох підозрюваних у вбивстві 27-річної українки, чий труп було знайдено неподалік від міста Гоккенгайм. У результаті арешту правоохоронці також знайшли живим п'яти тижневого немовляти, яке було передано до медичного закладу.

Згідно з офіційним заявленням прокуратури та поліції Мангейма, подія сталася вечором 13 березня 2024 року в районі Рейн-Неккар. Арештовані, чоловіки у віці 43 і 44 роки, вже були відправлені за ґрати за рішенням суду, винність щодо вбивства молодої жінки їм неодноразово пред'являли.

Наголошується, що дівчинка, яку вдалося врятувати в ході арешту, перебуває під опікою служби у справах молоді. Одночасно спеціальна комісія продовжує інтенсивні пошуки 51-річної матері загиблої, яку вважають головним свідком у справі. Свідків, які можуть надати інформацію про місце перебування жінки, закликають звертатися на гарячу лінію карного розшуку.

Попередньо встановлено, що 7 березня тіло українки було знайдено на дамбі Рейна, біля міста Гоккенгайм, в той час як її мати разом з немовлям зникли безвісти. За даними правоохоронців, смерть 27-річної жінки настала в результаті насильницьких дій.

Жертва разом із своєю дитиною та матір'ю перебували у притулку для біженців у Рейн-Неккарі. Розслідування спеціальної комісії триває з метою встановлення обставин злочину та розшуку зниклої 55-річної жінки, матері загиблої, що вважається ключовим свідком у справі.

Посольство України в Німеччині наразі утримується від коментарів щодо цієї трагічної події.

09:57
839
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!