Шахрай, який обіцяв уникнути мобілізації, затриманий в Києві

Шахрай, який обіцяв уникнути мобілізації, затриманий в Києві

Столичні слідчі спільно з поліцією розкрили складну шахрайську схему, де чоловік, видаваючись представником громадської організації, обіцяв киянам посвідчення радника командира батальйону Збройних Сил України за гроші. Підозрюваний загрожує до семи років позбавлення волі.

За інформацією слідства, уродженець Запоріжжя, що видалився представником громадської спілки, незаконно пропонував видати посвідчення радника командира батальйону ЗСУ киянам. На жаль, після аналізу виявилось, що він не мав жодних повноважень у вказаній організації. За певну суму грошей він обіцяв включити киян до спілки та видати посвідчення, яке нібито допомагало б уникнути мобілізації.

Під час зустрічі з потенційним «клієнтом» підозрюваний навіть вдягнув військову форму, щоб переконати його у своїх зв'язках. Крім того, він розповідав, що на початку повномасштабного вторгнення допомагав ЗСУ завозити зброю для відбиття окупантів на Київщині.

Поліція затримала чоловіка під час передачі посвідчення та отримання грошей. Йому повідомлено про підозру у шахрайстві та підбурюванні до надання неправомірної вигоди. Також під час обшуку у зловмисника вилучено наркотичні речовини, зброю та набої. Обставини цього інциденту залишаються під розглядом правоохоронних органів.

14:25
1131
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!