Військовослужбовець отримав ножове поранення під час виконання службових обов'язків

Військовослужбовець отримав ножове поранення під час виконання службових обов'язків

У Нововолинську сталася подія, пов'язана з нанесенням тілесних ушкоджень військовослужбовцю Другого відділу Володимир-Волинського РТЦК і СП. Згідно з офіційною інформацією, 21 березня 2024 року близько 16 годин під час перевірки обставин неприбуття за бойовим наказом військовозобов'язаного громадянина І., група оповіщення Другого відділу Володимир-Волинського РТЦК і СП вирушила за адресою його місця проживання. Однак під час розмови з громадянином І., останній атакував одного з військовослужбовців ножем, завдавши йому серйозне поранення в область черевної порожнини.

Швидко реагуючи на сталося, військовий з попереднім діагнозом «різана рана передньої стінки живота, проникаюча» був доставлений до оперативного відділення КНП 'Нововолинська ЦГБ' для отримання необхідної медичної допомоги.

Співробітниками Національної поліції України негайно розпочато розслідування цього інциденту, і внесено відповідні дані до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України.

Варто зазначити, що військовослужбовці територіальних центрів комплектування і соціальної підтримки Волинської області проводять свою роботу в строгому відповідності з діючим законодавством України, керуючись законами «Про військовий обов'язок та військову службу», «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» та іншими нормативними актами.

12:47
1519
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!