Вилучено кокаїну на $250 тисяч: Нацполіція ліквідувала наркоугруповання

Вилучено кокаїну на $250 тисяч: Нацполіція ліквідувала наркоугруповання

Національна поліція успішно припинила діяльність наркоугруповання, яке здійснювало постачання наркотичних засобів з країн Європейського Союзу до України. За інформацією правоохоронців, фігурантами справи стали двоє мешканців столиці, які влаштовували організовану систему постачання та реалізації кокаїну.

Головною фігурою у цьому злочинному угрупованні був 36-річний киянин, який залучив до злочинної справи свою 30-річну знайому. Після отримання партії наркотиків від спільників із-за кордону, вони забезпечували їх подальший продаж на території України.

Організатори злочинної групи реалізовували кокаїн гуртовими партіями під час особистих зустрічей з замовниками, які потім здійснювали його реалізацію в роздрібному форматі. При цьому за розрахунками за послуги використовувалася криптовалюта.

За результатами спецоперації правоохоронці затримали двох учасників наркоугруповання під час збуту кокаїну. Під час обшуків в помешканнях та автомобілях зловмисників було вилучено кілограм наркотичної речовини, орієнтовна вартість якої на чорному ринку перевищує $250 тисяч.

Обох фігурантів було затримано та повідомлено про підозру за частиною 3 статті 307 Кримінального кодексу України. Суд вирішив обрати їм запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без права на внесення застави.

За даними слідства, винним особам загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Розслідування щодо інших осіб, причетних до цієї кримінальної діяльності, продовжується.

14:30
1335
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!