Трагедія на вершині: Смерть на київському фунікулері

Трагедія на вершині: Смерть на київському фунікулері

Вбивство, що сталося на верхній станції київського фунікулера, призвело до оголошення підозри військовослужбовцю. Керуючись процесуальними вказівками Київської спеціалізованої прокуратури з питань оборони Центрального регіону, військовослужбовцю Управління державної охорони України була оголошена підозра у свідомому вбивстві (частина 1 статті 115 Кримінального кодексу України).

Відповідно до результатів розслідування, вечора 7 квітня 2024 року між підозрюваним та групою молодиків виникла суперечка на верхній станції столичного фунікулера. Під час конфлікту підозрюваний вдарив одного з підлітків, який розбив віконне скло головою і отримав поранення шиї, що призвели до його смерті до прибуття медичної допомоги.

На даний момент підозрюваного утримують відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, і розглядається питання про застосування до нього запобіжного заходу. Досудове розслідування та оперативний супровід здійснюється Територіальним управлінням Державного бюро розслідувань, яке знаходиться у місті Києві.

18:20
1674
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!