У Вінницькій області чоловік побив односельця

У Вінницькій області чоловік побив односельця

В одному з населених пунктів Тульчинського району Вінницької області під час раптового конфлікту чоловік побив односельця. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 23 квітня 2023 року, близько 07:00 на спецлінію «102» від медків надійшла інформація про госпіталізацію у тяжкому стані 56-річного мешканця одного з населених пунктів Крижопільської громади.

Як повідомляють джерела, прибувши на місце, правоохоронці встановили, що напередодні постраждалий відпочивав у компанії свого 29-річного приятеля вдома у останнього. На ранок чоловіки пішли додому до постраждалого, де під час застілля між ними виник конфлікт. Під час з’ясовування стосунків гість побив хазяїна помешкання, після чого пішов.

Постраждалий був госпіталізований із тупою травмою живота та множинними гематомами. Лікарі оцінюють стан чоловіка як стабільно важкий.

Зловмисника, який вже притягувався до кримінальної відповідальності, затримано відповідно до статті 208 КПК України.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 121 частина 1 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

16:25
788
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!