У Вінницькій області чоловік до смерті побив односельця

У Вінницькій області чоловік до смерті побив односельця

В одному з населених пунктів Гайсинського району чоловік до смерті побив односельця, після чого позбувся трупа. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, до поліції звернулась жителька одного з населених пунктів Джулинської громади Гайсинського району з інформацією про те, що її 58-річний син кілька днів тому пішов з дому та не повернувся.

Під час проведення слідчих дій було встановлено, що у день зникнення чоловіка бачили у компанії 60-річного односельця, а згодом неподалік від помешкання останнього було виявлено і тіло зниклого чоловіка.

В подальшому було встановлено, що того дня чоловіки разом вживали алкогольні напої вдома у старшого з них і в якийсь момент посварились. Словесний конфлікт швидко перейшов у бійку, під час якої господар будинку побив гостя.

Від отриманих травм постраждалий помер на місці.

Лиходій, аби приховати сліди злочину, дочекався ночі та виніс тіло загиблого на вулицю та заховав у траві.

Зловмисника, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння насильницького злочину, затримано відповідно до статті 208 КПК України.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 частина 1 (Умисне вбивство) КК України.

На місці працювали судово-медичні експерти, експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

10:13
579
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!