Масштабна ДТП в Калуші. З’явилось відео

Масштабна ДТП в Калуші. З’явилось відео

У ДТП на автошляху «Стрий – Чернівці – Мамалига» загинула жінка, ще п’ятеро осіб постраждали. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 27 квітня 2023 року, близько 19:40 на ділянці автошляху «Стрий – Чернівці – Мамалига», який проходить через місто Калуш Івано-Франківської області, сталась ДТП за участі мотоцикла Kawasaki та автомобілів Seat Ibiza та Toyota Camry.

Як повідомляють джерела, водій мотоциклу, виконуючи маневр обгону на заокругленій ділянці дороги, виїхав на зустрічну смугу руху, що призвело до зіткнення з автомобілем Seat. Від удару автомобіль виїхав на зустрічну смугу, де відбулось зіткнення з автомобілем Toyota.

Під час аварії постраждали та були госпіталізовані із травмами різного ступеню важкості водії всіх трьох транспортних засобів, а також троє їх пасажирів. Незважаючи на всі зусилля лікарів водій автомобіля Seat померла у лікарні від отриманих травм.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 частина 2 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

20:15
1694
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!