В Одеській області через ДТП постраждали троє людей

В Одеській області через ДТП постраждали троє людей

Через ДТП в одному з населених пунктів Білгород-Дністровського району Одеської області постраждали троє людей, в тому числі – немовля. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Сьогодні, 4 травня 2023 року, близько 09:30 на вулиці Кишинівській у селі Випасне сталась ДТП за участі автомобілів ВАЗ-2102 та ВАЗ-2112.

Як повідомляють джерела, водій автомобіля ВАЗ-2102, виконуючи маневр повороту ліворуч, не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху, де відбулось зіткнення з іншим автомобілем ВАЗ.

В результаті аварії постраждали та були госпіталізовані з травмами різного ступеню важкості 6-місячний пасажир автомобіля ВАЗ-2112, а також двоє пасажирів автомобіля ВАЗ-2102.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 частина 2 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілим тяжкі тілесні ушкодження) КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

20:58
643
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!