У Київській області чоловік кинув гранату у гостей

У Київській області чоловік кинув гранату у гостей

В одному з населених пунктів Білоцерківського району Київської області під час раптового конфлікту чоловік кинув бойову гранату у своїх гостей. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, інцидент трапився у селі Калинове Білоцерківського району. До 36-річного місцевого мешканця у гості прийшли троє знайомих. Через певний час між приятелями виник конфлікт, під час якого господар кинув у бік гостей гранату.

Внаслідок вибуху загинув 27-річний чоловік, ще двоє гостей отримали поранення та були госпіталізовані. Також постраждала сусідка чоловіка, яка йшла з гостинцем до дитини.

Після скоєного чоловік мав намір вкоротити собі віку, але його встигли врятувати поліцейські, які прибули на місце події.

Зловмисника, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння хуліганства, затримано відповідно до статті 208 КПК України.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 частина 2 пункт 5 (Умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб) КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

10:21
1033
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!