В Києві встановлюють обставини смерті двох неповнолітніх дівчат

В Києві встановлюють обставини смерті двох неповнолітніх дівчат

У Солом’янському районі Києва правоохоронці встановлюють обставини смерті двох неповнолітніх дівчат. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, до поліції надійшла інформація про те, що на сходовому майданчику одного з будинків, розташованих на вулиці Уманській, виявлено тіла двох дівчат-підлітків без ознак життя.

Прибувши на місце, правоохоронці встановили особи загиблих – ними виявились двоє 15-річних місцевих мешканок.

Подальшими слідчими заходами було встановлено, що напередодні дівчата попросили у свого 46-річного знайомого ключі від його квартири на вулиці Уманській, де у подальшому вживали наркотичну речовину – так звані солі PVP. Після цього подруги залишились в означеній оселі до ранку, і в подальшому були знайдені мертвими.

Власника оселі було затримано відповідно до статті 208 КПК України.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 217 частина 2 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів із залученням неповнолітніх осіб) КК України.

У зв’язку з фактом смерті неповнолітніх відкрито кримінальне провадження за статтею 115 (Умисне вбивство) КК України.

На місці працювали судово-медичні фахівці, експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

10:20
1014
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!