У Тернопільській області встановлюють обставини смерті дитини

У Тернопільській області встановлюють обставини смерті дитини

В одному з населених пунктів Чортківського району Тернопільської області через нещасний випадок загинула 10-річна дитина. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, інцидент трапився в одному з населених пунктів Чортківського району. Разом зі своєю бабусею 10-річний хлопчик приїхав з Івано-Франківської області. Поки жінка робила у городі, хлопчик грався у гаражі.

В якийсь момент почувши крик онука, жінка кинулась до гаражу, де виявила хлопця без свідомості. На жаль, лікарі «Швидкої» не змогли врятувати дитину – малий помер ще до їх приїзду.

Під час проведення перевірки було встановлено, що хлопець увімкнув електричний дриль у розетку та отримав удар електричним струмом, який виявився фатальним.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 (Умисне вбивство) КК України з приміткою «нещасний випадок».

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

09:29
1097
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!