У Зарічному чоловік ледве не вбив рідного сина гайковим ключем

У Зарічному чоловік ледве не вбив рідного сина гайковим ключем

В смт. Зарічне Рівненської області під час сімейного конфлікту чоловік ледве не вбив свого сина гайковим ключем. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 22 червня 2023 року, близько 12:00 на спецлінію «102» звернулась 23-річна місцева мешканка з інформацією про те, що на сусідньому подвір’ї знаходиться непритомний закривавлений чоловік.

Як повідомляють джерела, прибувши на місце події, правоохоронці встановили особу постраждалого – ним виявився 37-річний син 61-річного господаря домоволодіння. Того дня чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, прийшов до батька та почав вимагати у нього гроші.

Чоловік відмовив, через що між родичами почалась спочатку сварка, а потім і бійка. Під час штовханини старший з чоловіків вдарив опонента по голові гайковим ключем, після чого випхав з хати на вулицю.

Постраждалого було госпіталізовано з попереднім діагнозом «відкрита черепно-мозкова травма».

Зловмисника затримано відповідно до статті 208 КПК України.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 121 частина 1 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

20:04
1152
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!