В Одеській області молодика затримано за спробу подвійного вбивства

В Одеській області молодика затримано за спробу подвійного вбивства

В одному з населених пунктів Подільського району Одеської області молодик намагався вбити жінку та її малолітню племінницю. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, інцидент трапився в одному з населених пунктів Куяльницької громади. У вечірній час 22-річний місцевий мешканець, який знаходився у стані алкогольного сп’яніння, заздалегідь заготувавши знаряддя для вчинення злочину (ножиці та виделку), відправився до будинку 44-річної односельчанки.

Тільки-но жінка відкрила двері, зловмисник без будь-яких пояснень або претензій накинувся на господиню та її 12-річную племінницю та завдав їм множинних поранень.

Сусіди постраждалої, почувши крики, викликали поліцію та «Швидку допомогу».

Постраждалих жінку та дівчинку було госпіталізовано. у дитини було діагностовано проникаюче поранення грудної клітини та внутрішніх органів та травматичний шок ІІ ступеню, у жінки – колото-різані рани різних частин тіла.

Зловмисника затримано відповідно до статті 208 КПК України.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 15 частина та статтею 115 частина 2 пункт 1 та пункт 2 (Замах на умисне вбивство двох осіб, серед яких є малолітня дитина) КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

08:28
1148
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!