Летальна автопригода у Харкові

Летальна автопригода у Харкові

Внаслідок ДТП у Новобаварському районі Харкова загинув чоловік, ще шестеро осіб, в тому числі – дитина, постраждали. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 28 серпня 2023 року, близько 22:45 на перехресті вулиць Дудинської та Григорівське Шосе сталась ДТП за участі автомобілів Volkswagen Caravelle та Volkswagen Golf.

Як повідомляють джерела, водій автомобіля Volkswagen Caravelle намагався «проскочити» перехрестя на забороняюче червоне світло світлофора, що призвело до зіткнення з автомобілем Volkswagen Golf, який рухався цим же перехрестям на зелене світло. Від удару водія автомобіля Volkswagen Caravelle викинуло з транспортного засобу.

Від отриманих внаслідок аварії травм загинув на місці до прибуття медиків водій автомобіля Volkswagen Caravelle. Постраждали та були госпіталізовані з травмами різного ступеню важкості п’ятеро пасажирів, в тому числі – 1-річний малюк, цього ж автомобіля. Окрім того, постраждав та був госпіталізований водій автомобіля Volkswagen Golf.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 частина 2 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

20:30
1471
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!