Смертельна ДТП у Хмельницькій області. З’явилось відео

Смертельна ДТП у Хмельницькій області. З’явилось відео

Внаслідок ДТП на автошляху «Городище – Рівне – Старокостянтинів» загинули двоє осіб, ще троє – постраждали. Ось що стало відомо виданню «Кримінал»,

Вчора, 1 вересня 2023 року, близько 21:00 на ділянці автошляху «Городище – Рівне – Старокостянтинів», яка проходить неподалік міста Шепетівка, сталась ДТП за участі автомобілів Citroen C-Crosser, ВАЗ-21099 та Ford Escape.

Як повідомляють джерела, водій Citroen, керуючи автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, виїхав на зустріну смугу руху, де допустив зіткнення з автомобілями ВАЗ та Ford.

Від отриманих внаслідок аварії травм двоє пасажирів автомобіля ВАЗ загинули на місці до прибуття медиків. Водії автомобілів Citroen та ВАЗ, а також пасажир автомобіля Citroen постраждали та були госпіталізовані з травмами різного ступеню важкості.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 286-1 частина 4 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) КК України.

На місці працювали рятувальники ДСНС, фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

21:00
2077
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!