Смертельна ДТП у Вінницькій області

Смертельна ДТП у Вінницькій області

Внаслідок ДТП на автошляху «Стрий – Ізварине» загинув чоловік, ще один – постраждав. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 1 жовтня 2023 року, близько 15:35 на ділянці автошляху «Стрий – Ізварине», яка проходить неподалік села Кудлаї Немирівської громади Вінницької області, сталась ДТП за участі автомобіля AudiA4 та вантажного автомобіля MAN.

Як повідомляють джерела, попередньо, водій автомобіля Audi виїхав на зустрічну смугу руху, де сталось зіткнення з вантажівкою.

Від отриманих під час аварії травм водій автомобіля Audi загинув на місці до прибуття медиків. Водій автомобіля MAN постраждав та був госпіталізований з травмами різного ступеню важкості.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 частина 2 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) КК України.

На місці працювали рятувальники ДСНС, фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

20:30
2223
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!