Смертельна ДТП на Закарпатті

Смертельна ДТП на Закарпатті

Внаслідок ДТП на автошляху «Київ – Чоп» загинули двоє осіб, ще шестеро – постраждали. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 27 жовтня 2023 року, близько 15:00 на ділянці автошляху «Київ – Чоп», яка проходить неподалік села Нижні Ворота Мукачівського району, сталась ДТП за участі вантажного автомобіля MAN та пасажирського автобусу VAN HOOL, який виконував міжнародний пасажирський рейс «Тернопіль – Рим».

Як повідомляють джерела, водій вантажного автомобіля не впорався з керуванням на спуску, що призвело до зіткнення з пасажирським автобусом, в якому перебувало дванадцять пасажирів.

Від отриманих під час аварії травм загинули на місці до прибуття медиків обидва водії пасажирського автобусу. Ще шестеро осіб – пасажири цього ж автобусу – постраждали та були госпіталізовані з травмами різного ступеню важкості.

Водія вантажівки було затримано відповідно до статті 208 КПК України.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 частина 3 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох людей) КК України.

На місці працювали рятувальники ДСНС, фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

19:30
1062
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!