У Запоріжжі чоловік вдарив ножем та пограбував містянина

У Запоріжжі чоловік вдарив ножем та пограбував містянина

В Запоріжжі затримано чоловіка, який завдав ножових поранень місцевому мешканцю та пограбував його. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 3 листопада 2023 року, близько 19:50 на спецлінію «102» надійшла інформація про скоєння розбійного нападу у Вознесенівському районі міста.

Як повідомляють джерела, правоохоронці встановили, що 42-річний місцевий мешканець під час відпочинку в одному з закладів міста познайомився з чоловіком. Через деякий час спільного чаркування новоспечені приятелі вирішили продовжити дозвілля вдома у постраждалого. Вже у під’їзді будинку між чоловіками виникла сварка, під час якої новий приятель кілька разів вдарив постраждалого ножем, після чого забрав у нього мобільний телефон та покинув місце пригоди.

Постраждалого було госпіталізовано.

Зловмисника, ним виявився 40-річний місцевий мешканець, який раніше вже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронних органів, було оперативно затримано відповідно до статті 208 КПК України.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 187 частина 4 (Розбій) КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

20:00
861
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!