У Миколаївській області внаслідок ДТП постраждали троє осіб

У Миколаївській області внаслідок ДТП постраждали троє осіб

Внаслідок ДТП на автошляху «Кропивницький – Миколаїв» постраждали троє осіб. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 20 листопада 2023 року, близько 11:30 на ділянці автошляху «Кропивницький – Миколаїв», яка проходить неподалік села Возсіяцьке Вознесенського району, сталась ДТП за участі пасажирського мікроавтобуса Mercedes-Benz Sprinter, вантажного автомобіля АС та автомобіля Renault Espace.

Як повідомляють джерела, з невстановленої на даний момент причини сталось зіткнення мікроавтобуса, який виконував рейс «Одеса – Черкаси», вантажного та легкового автомобілів.

Внаслідок аварії постраждали та були госпіталізовані з травмами різного ступеню важкості водій та двоє пасажирів мікроавтобусу.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 частина 1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

Правоохоронці звертаються до громадян, які володію будь-якою інформацією щодо обставин даної автопригоди та/або можуть надати запити відеореєстраторів, які зафіксували даний інцидент, із закликом звернутись до сектору поліцейської діяльності №1 відділення поліції №1 Вознесенського районного управління за адресою: смт. Єланець, вул. Аграрна, 4, за телефонами (0259)9-14-47, (068)732-09-70 або на спецлінію «102».

20:30
435
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!