На Одещині поліцейські знайшли 12-річну дівчинку, яка втекла з дому

На Одещині поліцейські знайшли 12-річну дівчинку, яка втекла з дому

Як повідомляє Подільське районне управління поліції Одеської області, поліцейскі розшукали 12-річну дівчинку, яка ночувала в нежитловому будинку. Ось що стало відомо виданню «Кримінал»

Повідомлення про зникнення юної жительки міста Кодима надійшло до поліції напередодні ввечері. Поліцейські одразу розпочали пошуки: почали опитувати знайомих та сусідів родини, оглядати зони відпочинку, розсилати орієнтування до інших територіальних підрозділів поліції Одещини та в соціальні мережі.

Активні пошуки дівчинки не припинялися до самого ранку, поки її знайшли. Дитину виявили майже за кілометр від місця проживання в одному із занедбаних будинків. Там вона переночувала, загорнувшись у ковдру.

Протиправних дій щодо дівчинки скоєно не було, вона вже вдома. Зараз правоохоронці з’ясовують причину втечі дитини з дому та вирішують питання щодо притягнення її матері до відповідальності.

Правоохоронці повідомляють, що на щастя, нічого поганого не сталося. Наразі з дівчинкою та її матір’ю працюють ювенальні поліцейські та співробітники служби у справах дітей, встановлюються причини втечі дитини. Жінці загрожує покарання за недбале виконання батьківських обов'язків згідно з ч. 2 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення, адже це не перший випадок, коли її дочка тікає з дому.

20:30
509
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!