Херсонщина: Поліція розкрила злочинне угруповання за збут зброї та наркотиків

Херсонщина: Поліція розкрила злочинне угруповання за збут зброї та наркотиків

У Херсоні відбулася важлива операція правоохоронних органів, яка призвела до розкриття злочинного угруповання, що займалося незаконним збутом автоматів, пістолетів, вибухових речовин та наркотиків. Поліція затримала чотирьох чоловіків, що перебували під підозрою у вчиненні цих злочинів.

У результаті спільної роботи поліції та прокуратури Херсонської області було викрито злочинне угруповання, яке активно займалося збутом заборонених предметів та наркотиків на території області. Підозрювані виробляли, зберігали та розповсюджували автоматичну зброю, гранати, а також амфетаміни та канабіс.

За даними поліції, зловмисники продавали заборонені предмети місцевим мешканцям, а також встановили канал збуту наркотиків через Інтернет-месенджери. Деякі замовлення приймалися особисто, під час зустрічей з клієнтами.

Під час проведення обшуків в притулках підозрюваних було виявлено та вилучено значну кількість заборонених предметів, наркотичних речовин та грошей, одержаних в результаті незаконної діяльності. Зараз усі учасники злочинного угруповання перебувають під вартою, а їм загрожує серйозне покарання відповідно до закону.

Ця операція свідчить про ефективність роботи правоохоронних органів у боротьбі зі злочинністю та забезпеченні безпеки громадян. Тривають слідчі дії для повного розкриття цієї схеми та притягнення всіх винних до відповідальності за скоєні злочини.

15:20
1260
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!