У Костополі чоловік намагався відкупитись від патрульних

У Костополі чоловік намагався відкупитись від патрульних

У місті Костопіль Рівненської області чоловік намагався відкупитись від патрульних поліцейських. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, інспектори патрульної поліції зупинили автомобіль Mercedes-Benz на вулиці Польовій. Під час спілкування з 32-річним водієм поліцейські помітили ознаки алкогольного сп’яніння, однак від проходження медичного огляду чоловік відмовився.

Під час складання адміністративного протоколу чоловік запропонував поліцейськім «вирішити питання на місці». Незважаючи на попередження про кримінальну відповідальність, правопорушник поклав між сидіннями у службовому авто 1 000 гривень неправомірної вигоди.

У зв’язку з інцидентом відносно правопорушника, який вже потрапляв в поле зору правоохоронців за аналогічне порушення, було відкрито кримінальне провадження за статтею 369 (Надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.

Крім того відносно чоловіка було складено адміністративні протоколи за статтею 130 частина 1, статтею 126 частина 1 та статтею 121 частина 5 КУпАП.

На місці працювала патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

12:05
472
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!