У Кривому Розі чоловік намагався вбити двох перехожих

У Кривому Розі чоловік намагався вбити двох перехожих

У місті Кривий Ріг Дніпропетровської області чоловік наніс ножові поранення двом перехожим. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомлять джерела, інцидент трапився у Центрально-Міському районі міста. Так, 38-річний чоловік вчинив раптовий конфлікт із 44-річним перехожим під час якого наніс незнайомцеві ударів ножем в області грудей та руки. Після цього зловмисник перестрів ще одного перехожого, 43-річного місцевого мешканця, і без будь-яких пояснень напав на нього, спричинивши йому ножові поранення грудей та ноги.

Постраждалих було госпіталізовано.

Зловмисника ж випадкові свідки інциденту утримували до прибуття поліції. Чоловіка, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за пограбування, затримано відповідно до статті 208 КПК України.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 15 частина 3 та статтею 115 частина 2 пункт 1 (Замах на умисне вбивство двох або більше осіб) КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

08:24
902
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!