На Вінниччині в ДТП загинуло троє людей

На Вінниччині в ДТП загинуло троє людей

В результаті ДТП в Гайсинському районі Вінницької області загинуло троє людей, ще одна людина постраждала. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 18 квітня 2023 року, близько 11:00 у селі Тартак Гайсинсього району відбулась ДТП за участю автомобілю ВАЗ та інкасаторського мікроавтобуса Ford.

Як повідомляють джерела, внаслідок лобового зіткнення транспортних засобів, яке сталося з невідомих на даний момент обставин, автомобіль ВАЗ перекинувся.

Від отриманих під час аварії травм загинули на місці до прибуття медиків водій та двоє пасажирів автомобіля ВАЗ. Ще один пасажир цього ж автомобіля постраждав та був госпіталізований з травмами різного ступеню важкості.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 частина 3 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

16:11
970
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!