На Полтавщині через переохолодження на вулиці загинули троє людей

На Полтавщині через переохолодження на вулиці загинули троє людей

Як повідомляє відділ комунікації поліції в Полтавській області, за минулу ніч ймовірно від переохолодження на вулиці загинуло троє людей: поліція з’ясовує обставини. Ось що стало відомо виданню «Кримінал»

Сьогодні, 20 січня 2024 року, до поліції Полтавщини вранці надійшли повідомлення від місцевих мешканців про виявлення на вулицях замерзлих людей. Зокрема, такі факти виявлені в селищі Диканьці, в селах Мушти та Марківка Полтавського району. Поліція встановлює обставини загибелі людей.

До відділу №2 Полтавського райуправління поліції надійшло повідомлення від диспетчера ДСНС, що в селищі Диканька на вулиці виявлено чоловіка віком 70-75 років, без ознак життя. Його тіло слідчим поліції направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. Також поліцейські вживають заходів щодо встановлення особи померлого.

Ще одне повідомлення про смерть людини до поліції надійшло від мешканців села Мушти Решетилівської громади. Під час виїзду на місце події слідчо-оперативна група поліції виявила на вулиці 44-річну місцеву мешканку без ознак життя. Для встановлення причини смерті її тіло направлено на судово-медичну експертизу. Обставини трагедії з’ясовує слідство.

Повідомлення про смерть чоловіка також надійшло від мешканців села Марківка Терешківської територіальної громади. Під час виїзду на місце події поліцейські виявили поблизу місцевого магазину мертвого місцевого чоловіка 1985 року народження. Тіло померлого направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. Обставини події з’ясовує слідство.

За попередньою інформацією, є припущення, що у всіх трьох випадках смерть, ймовірно, настала через переохолодження. Тож закликаємо громадян дотримуватися заходів безпеки під час перебування на вулиці, особливо в зимовий період. Враховуйте погодні умови та бережіть себе від переохолодження.

20:40
1010
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!