В Одеській області підліток вчинив летальну ДТП

В Одеській області підліток вчинив летальну ДТП

В результаті аварії на автошляху «Виноградівка – Болград» загинув підліток, ще один – постраждав. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Сьогодні, 22 квітня 2023 року, близько 04:00 на ділянці автошляху «Виноградівка – Болград», який проходить неподалік села Кирнички, відбулась ДТП за участі автомобіля ВАЗ-21099 та вантажного автомобіля DAF.

Як повідомляють джерела, 16-річний місцевий мешканець у компанії двох своїх друзів вирішив покататись на батьковому автомобілі. Не впоравшись із керуванням, юнак допустив зіткнення з припаркованим на узбіччі вантажним автомобілем.

Від отриманих під час зіткнення травм загинув на місці до прибуття медиків один з пасажирів – 17-річний юнак. Інший пасажир, 16-річний хлопець, постраждав та був госпіталізований з забійними травмами.

Результати медичного огляду показали, що 16-річний водій знаходився за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 286-1 частина 3 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, вчинені в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, якщо вони спричинили смерть потерпілого) КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

18:48
1101
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!