Смертельна аварія в Одеській області

Смертельна аварія в Одеській області

В результаті ДТП в Подільському районі Одеської області загинув чоловік, ще один – постраждав. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Сьогодні, 18 квітня 2023 року, близько 06:00 неподалік села Гулянка Окнянської громади Подільського району, відбулась ДТП за участі автомобіля Lancia Dedra.

Як повідомляють джерела, водій автомобіля, рухаючись у напрямку автошляху «Кропивницький – Кишинів», не впорався з керуванням, через що автомобіль з’їхав з дороги в кювет та перекинувся.

Від отриманих під час аварії травм один з чоловіків, що перебували в салоні автомобіля, загинув на місці до приїзду медиків. Інший чоловік був госпіталізований у шоковому стані із травмами різного ступеню важкості.

Співробітниками поліції з’ясовуються всі обставини автопригоди та хто з чоловіків перебував за кермом транспортного засобу.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею 286 частина 2 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

18:00
1106
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!