У Київській області чоловік вбив доньку, намагався вбити сина і вкоротити собі віку. З’явилось відео

У Київській області чоловік вбив доньку, намагався вбити сина і вкоротити собі віку. З’явилось відео

В одному з населених пунктів Обухівського району Київської області чоловік, бажаючи помститись дружині, вбив свою доньку та намагався вбити сина і себе. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, на спецлінію «102» звернувся переляканий 12-річний хлопчик, який повідомив, що його батько вбив його 16-річну сестру.

Прибувши за вказаною адресою, поліцейські виявили на кухні тіло дівчини та пораненого 43-річного господаря дома, а також відчули різкий запах газу. Хлопчика, який зателефонував до поліції, правоохоронці знайшли у підвальному приміщенні будинку.

Батька дітей, який ледве дихав, передали медикам «Швидкої допомоги», які змогли привести його до тями.

Було встановлено, що, бажаючи помститись дружині на тлі ревнощів, чоловік вирішив вбити дітей, а потім позбавити життя і себе.

Для цього він відкрив газові конфорки та зламав ручку вхідних дверей, щоб син і донька не змогли залишити будинок. Дівчина намагалась завадити трагедії, та було вже запізно – чоловік почав бити доньку, а згодом вдарив ножем, що і спричинило смерть неповнолітньої. Молодший хлопчик зміг сховатись і, на щастя, не постраждав.

Зловмисника, затриманого відповідно до статті 208 КПК України, під охороною доправили до лікарні.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 частина 1 (Умисне вбивство) КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

16:53
1251
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!