У Сумській області чоловік вбив знайомого та інсценував пожежу. З’явилось відео

У Сумській області чоловік вбив знайомого та інсценував пожежу. З’явилось відео

В одному з населених пунктів Роменського району Сумської області чоловік вбив знайомого та інсценував пожежу, щоб приховати сліди злочину. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, на спецлінію «101» надійшла інформація про пожежу в приватному домоволодінні в одному з сіл Роменського району.

Під час гасіння вогню рятувальниками було виявлено тіло 34-річного господаря без ознак життя.

Судово-медична експертиза показала, що причиною смерті чоловіка були тілесні ушкодження, що свідчило про насильницьку смерть.

В результаті проведення слідчих заходів було встановлено, що до загиблого прийшов 37-річний знайомий. Між чоловіками виник конфлікт, під час якого гість схопив металеву кочергу та побив нею господаря дому, після чого схопив ножа та перерізав постраждалому горло.

Від отриманих поранень господар дома впав на диван.

Гість, бажаючи приховати сліди злочину, інсценував пожежу в оселі приятеля, та пішов з місця пригоди.

Зловмисника затримано відповідно до статті 208 КПК України.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 частина 1 (Умисне вбивство) та статтею 194 частина 2 (Умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу) КК України.

На місці працювали рятувальники ДСНС, судово-медичні експерти, експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

09:19
1000
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!