У Сумській області чоловік смертельно поранив приятеля. З’явилось відео

У Сумській області чоловік смертельно поранив приятеля. З’явилось відео

В одному з населених пунктів Сумського району під час раптового конфлікту чоловік смертельно поранив свого приятеля по чарці. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, до поліції надійшла інформація про те, що на одній з вулиць села Барвінкове Сумського району виявлено тіло чоловіка без ознак життя.

Прибувши на місце події, правоохоронці відзначили ознаки насильницької смерті на тілі загиблого, а висновок судово-медичної експертизи підтвердив, що причиною смерті 60-річного загиблого стало ножове поранення.

Слідчими заходами було встановлено, що напередодні загиблий вживав алкогольні напої зі своїм 41-річним знайомим. У ході чаркування між чоловіками виникла сварка, під час якої молодший з чоловіків вдарив опонента ножем у стегно, після чого пішов геть.

Від отриманого поранення постраждалий загинув.

Зловмисника затримано відповідно до статті 208 КПК України.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 121 частина 2 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

На місці працювали судово-медичні фахівці, експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

09:28
1710
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!