В Надвірній двоє молодиків вчинили грабіж та викрали неповнолітню дівчину

В Надвірній двоє молодиків вчинили грабіж та викрали неповнолітню дівчину

У місті Надвірна Івано-Франківської області двоє юнаків проникли до чужого житла, вчинили грабіж малолітніх дітей та викрали неповнолітню дівчину. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, до поліції звернулась 15-річна місцева дівчина з інформацією про те, що двоє невідомих незаконно позбавили її волі.

Під час проведення слідчих заходів було встановлено, що двоє невідомих вчинили цілу низку злочинів.

Так, спочатку зловмисники виманили постраждалу з оселі під приводом взяття собаки на парування. Після цього, погрожуючи фізичною розправою, змусили дівчину впустити їх до квартири, в якій заходились ще троє дітей віком 12 та 13 років. Скориставшись відсутністю дорослих (мати дівчини була на роботі, батько знаходиться на фронті), лиходії почали вимагати віддати їм собаку породи пітбуль. Не отримавши бажаного, правопорушники відібрали у дітей мобільні телефони та банківські карти, після чого змусили постраждалу сісти в автомобіль Honda, де утримували її проти волі.

Коли зловмисники виїхали на околицю міста, дівчина змогла втекти та звернулась до поліції.

Особи зловмисників були оперативно встановлені – ними виявились 22-річний та 27-річний мешканці Коломиї. Молодиків було затримано відповідно до статті 208 КПК України.

У зв’язку з інцидентом відкриті кримінальні провадження за статтею 189 частина 4 (Вимагання, що завдало майнової школи в особливо великих розмірах, або вчинене організованою групою), статтею 186 частина 4 (Грабіж, вчинений у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану), статтею 146 частина 2 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини), статтею 162 частина 2 (Порушення недоторканності житла) та статтею 357 частина 1 (Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження) КК України.

На місці працювала патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

08:24
690
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!