В Одесі затримано чоловіка, який «замінував» дизайн-ательє

В Одесі затримано чоловіка, який «замінував» дизайн-ательє

В Одесі було затримано чоловіка, який «замінував» дизайн-ательє, щоб помститись колишній дружині. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, на спецлінію «102» надійшло анонімне повідомлення про те, що на фасаді однієї з будівель на Миколаївській дорозі встановлено поставлені на таймер протитанкові міни.

В результаті ретельної перевірки вказаної будівлі та прилеглої до неї території не було виявлено жодних пристроїв, небезпечних для оточуючих.

Особу «мінера» було оперативно встановлено – ним виявився 45-річний місцевий мешканець.

Правопорушника було затримано відповідно до статті 208 КПК України. Чоловік розповів правоохоронцям, що таким чином хотів помститися колишній дружині, яка працює в ательє, розташованому у «замінованій» будівлі.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 259 частина 1 (Завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками) КК України.

На місці працювали фахівці-вибухотехніки, співробітники кінологічної служби, експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група; чергували екіпажі екстрених служб. Подробиці події з’ясовуються.

08:45
670
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!