В Одеській області іноземка вбила орендодавицю та викинула тіло у колодязь

В Одеській області іноземка вбила орендодавицю та викинула тіло у колодязь

В одному з населених пунктів Одеського району мешканка сусідньої країни вбила орендодавицю, після чого викинула тіло до колодязя і розповідала всім, що жінка поїхала на заробітки. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, до поліції надійшла інформація про те, що в одному з сіл Біляївської громади Одеського району місцеві мешканці помітили у закинутому колодязі щось схоже на людське тіло.

Прибувши на місце, представники поліції та ДСНС підняли з колодязя тіло 48-річної місцевої мешканки, яка з квітня поточного року вважалась безвісті зниклою.

За висновком судово-медичної експертизи причиною смерті жінки стала різана рана в області шиї.

Слідчими заходами було встановлено, що до смерті жінки причетна 46-річна громадянка сусідньої країни, яка разом з чоловіком винаймала у загиблої житло. Зокрема, під час спільного застілля, влаштованого жінками, квартирантка нібито приревнувала орендодавицю до свого чоловіка, збила жінку з ніг та вдарила кухонним ножем у шию. Дочекавшись темряви, зловмисниця загорнула тіло у килим та скинула у занедбаний колодязь, після чого періодично викидала туди сміття, щоб приховати тіло. Потім жінка повернулась додому, ретельно прибрала місце злочину, а чоловікові сказала, що хазяйка поїхала на заробітки, і дозволила їм залишитися жити в обійсті.

Зловмисницю затримано відповідно до статті 208 КПК України.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 208 КПК України.

На місці працювали рятувальники ДСНС, судово-медичні експерти, експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

18:15
1175
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!