В Одеській області чоловік вбив приятеля та скинув тіло до колодязя. З’явилось відео

В Одеській області чоловік вбив приятеля та скинув тіло до колодязя. З’явилось відео

В одному з населених пунктів Ізмаїльського району Одеської області під час конфлікту чоловік позбавив приятеля життя, після чого скинув труп у занедбаний колодязь. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, до поліції звернулась мешканка одного з населених пунктів Новоселівського старостинського округу Ізмаїльського району з інформацією про те, що з її 39-річним сином вже тиждень немає зв’язку.

Під час проведення слідчо-розшукових заходів було встановлено, що востаннє чоловіка бачили в компанії 30-річного односельця. Під час огляду домоволодіння чоловіка було знайдене тіло зниклого чоловіка, скинуте до засохлого колодязя, закидане сміттям та накрите шифером.

Подальшими слідчими заходами було встановлено, що трагедія трапилась, коли загиблий прийшов у гості до односельця. Між чоловіками виник конфлікт, під час якого господар оселі наніс гостеві численних ударів ножем, після чого вдарив сокирою в обличчя.

Від отриманих поранень постраждалий помер на місці.

Зловмисник, приховавши сліди злочину, вирушив до Ізмаїла, де мешкав просто неба.

Чоловіка, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, було затримано відповідно до статті 208 КПК України. Призначено проведення низки експертиз, в тому числі і встановлення стану осудності затриманого.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 частина 1 (Умисне вбивство) КК України.

На місці працювали судово-медичні експерти, експерти-криміналісти, співпрацівники кінологічної служби, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

10:21
899
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!