В Тернопільській області з’ясовують обставини смерті неповнолітньої спортсменки

В Тернопільській області з’ясовують обставини смерті неповнолітньої спортсменки

В Кременецькому районі Тернопільської області встановлюють обставини смерті 15-річної спортсменки на тренувальній базі. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 24 травня 2023 року, близько 16:00 на спецлінію «102» від медиків надійшла інформація про трагічний інцидент, що стався у селі Млинівці Кременецького району.

Як повідомляють джерела, прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що нещасний випадок стався під час тренувань на території Кременецької дитячої спортивної школи із санного спорту, які проходили під наглядом тренера. Так, під час спуску санною трасою відламався фрагмент дерев’яної дошки, який травмував 15-річну спортсменку.

На жаль, медики змогли лише констатувати смерть дівчини від отриманої травми.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 275 частина 2 (Порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд, що спричинило загибель людей) КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

18:22
783
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!