У Рівненській області розслідують смертельний нещасний випадок

У Рівненській області розслідують смертельний нещасний випадок

В одному з населених пунктів Рівненського району встановлюють обставини нещасного випадку, через який загинув народний обранець селищної ради. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 16 червня 2023 року, близько 18:00 на території освітнього закладу, розташованого у селі Великий Олексин, стався трагічний нещасний випадок.

Як повідомляють джерела, під час проведення екскаваторних робіт з демонтажу бетонних труб обірвався трос і одна з труб впала на 38-річного чоловіка, який наглядав за виконанням робіт, та притиснула його до колеса екскаватора.

Постраждалого, депутата місцевої селищної ради, було госпіталізовано. На жаль, незважаючи на всі зусилля медиків, чоловік помер у лікарні від отриманих травм.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 272 частина 2 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт із підвищеною небезпекою, що спричинило загибель людини) КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

19:06
920
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!