У Полтавській області розслідують смертельний нещасний випадок

У Полтавській області розслідують смертельний нещасний випадок

На території одного з підприємств, розташованих у Полтавському районі, внаслідок нещасного випадку загинув чоловік. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 1 жовтня 2023 року, близько 07:30 на території одного з підприємств, розташованих у Новоселівській громаді Полтавського району, стався трагічний нещасний випадок.

Як повідомляють джерела, під час виконання робіт водій трактора навантажувача випадково зачепив ківшом лінію високовольтної електромережі, що призвело до виникнення задимлення. Під час спроби покинути кабіну транспортного засобу 54-річний водій отримав удар електричним струмом.

На жаль, врятувати чоловіка не вдалось – медики змогли лише констатувати його смерть. Для встановлення остаточної причини смерті тіло чоловіка направлене на судово-медичну експертизу.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 272 частина 2 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, якщо воно спричинило загибель людей) КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

19:30
1671
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!