У Рівненській області крадій заснув на місці злочину

У Рівненській області крадій заснув на місці злочину

В одному з населених пунктів Рівненського району злодій, обікравши односельчанку, заснув на місці злочину. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, інцидент трапився у селі Гориньград Перший Рівненського району. До поліції звернулась 44-річна мешканка міста Рівне, яка наглядає за оселею матері, з інформацією про те, що виявила у будинку невідомого сплячого чоловіка.

Прибувши на місце події, правоохоронці встановили особу непроханого гостя – ним виявився 36-річний місцевий мешканець. Було встановлено, що напередодні вночі чолов’яга проник до порожнього будинку та поцупив звідти швейну машинку та інгалятор, які потім планував продати. Після цього крадій повернувся до приміщення та вирішив там відіспатись.

Зловмисника, який раніше вже потрапляв у поле зору правоохоронних органів за скоєння майнових злочинів, було затримано відповідно до статті 208 КПК України. Затриманий вказав поліцейським місце, де сховав викрадене майно.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 частина 4 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного часу) КК України.

На місці працювала патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

09:26
724
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!